Menu

Content

Bemutatkozás

drraczgergely ugyved    Egyetemi tanulmányaimat 2007. évben fejeztem be a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ahol jogi és – a lyoni Université Jean Moulin Lyon III. egyetemmel közösen indított képzés keretében – Európa- jogi Master 1 diplomát is szereztem.

    Egyetemi éveim alatti szakmai gyakorlataimat a Csongrád Megyei Bíróságon, a Brüsszeli Bíróság vizsgálóbírói hivatalában és a Brüsszeli Ügyészségen töltöttem gyakornokként.

    Diplomám megszerzése után, 2007 és 2011. között ügyvédjelöltként dolgoztam a budapesti Zamecsnik, Pósfai és Társai Ügyvédi Irodában dr. Zamecsnik Péter és dr. Pósfai László ügyvédek mellett. Jogi szakvizsgám letételét követően is itt folytattam munkámat alkalmazott ügyvédként 2014. év elejéig, amikortól megkezdtem önálló praxisomat.

    Ahogyan gyakorlati munkásságom megkezdése óta folyamatosan, jelenleg is büntetőeljárásokban látok el védelmet és (sértetti, egyéb érdekelti, tanú) jogi képviseletet, illetve az adóhatóság előtti eljárásban képviselek természetes és jogi személyeket (magánszemélyeket és gazdasági társaságokat).

     Székhelyemen dr. Klauber Eszter ügyvéddel dolgozunk együtt, akivel munkakapcsolatunk 2007-re nyúlik vissza, hiszen korábbi munkahelyünkön kezdetben ügyvédjelöltként, majd alkalmazott ügyvédként is kollégák voltunk. Szakterületei a polgári jog, a családjog és a társasági jog, így a magánjogi ügyekben hozzánk forduló természetes és jogi személyek szakszerű jogi képviselete is biztosított.

    Angol és francia nyelvismerettel rendelkezem.